Lester slavio u Njukaslu, "lisice" ponovo mirišu titulu u Premijer ligi

"Lisice" imaju meč više od Liverpula i Junajteda, ali su svakako istakli ozbiljno kandidaturu za trofej u engleskom fudbalskom prvenstvu

  • 0
FK Lester - FC Šefild Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Lestera pobedili su Njukasl u 17. kolu Premijer lige na gostovanju sa 2:1 i tako prišli na samo bod od vodećeg dvojca Liverpul-Mančester junajted.

"Lisice" imaju meč više od Liverpula i Junajteda, ali su svakako istakli ozbiljno kandidaturu za trofej u engleskom fudbalskom prvenstvu. Niz od četiri utakmice bez poraza nastavljen je u Njukaslu, a sve što se moglo videti na meču, dogodilo se u drugom poluvremenu.

Madison je na asistenciju Vardija u 55. minutu doneo prednost gostima, a Tilemans je u 72. minutu već najavio novi trijumf Lestera. Nije mogao Njukasl da se povrati ova dva udarca, ali je osam minuta pre kraja susreta smanjio rezultatski zaostatak preko Endija Kerola.

Njukasl je ovim porazom nastavio seriju užasnih rezultata, ali još uvek ne mora da se boji pošto je Fulam, koji je prvi uz crtu linije ispadanja, daleko čak osam bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA