Ronaldo počeo 2021. kao car - dva gola i asistencija u pobedi nad Udinezeom

Portugalac nagovestio lepše dane za šampiona Italije

  • 3

Zaostaje Juventus poprilično za liderom Milanom (10 bodova), ali je barem novu 2021. otvorio trijumfalno. Ekipa Andree Pirla savladala je Udineze sa 4:1 u 15. kolu Serije A.

Ono što je bitno je da je godina počela sa dva gola i asistencijom najboljeg - Kristijana Ronalda, što obećava bolju formu "Stare dame" i povratak u trku.

Utakmica je počela šansom za Arona Remzija, ali je golman ekipe iz Udina bio na mestu. U 10. minutu je Lazanja postigao gol, ali je poništen posle rekacije iz VAR sobe, jer je napadač gostiju igrao rukom.

Juventus je poveo u 31, posle sjajne solo-akcije Portugalca i gola iz udžbenika. Potom je Ronaldo uposlio Kijezu, a ovaj pogodio za 2:0 za 49. Samo tri minuta kasnije domaćin je postigao treći gol, ali je pogodak Remzija poništen zbog ofsajda opet uz pomoć VAR-a.

U 70. minutu Juventus je rešio pitanje pobednika, Ronaldo je pobegao svojim čuvarima i lako rešio situaciju jedan na jedan sa golmanom - 3:0.

Udineze je do počasnog gola stigao u 90. minutu golom Ciglara, a konačnih 4:1 postavio je Paulo Dibala pogotkom u dubokoj nadoknadi vremena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA