Trenerskoj vrtešci nema kraja: Šesnaesta smena na klupi u Superligi, Bačka dobila novog šefa struke

Nenad Vanić vodiće ekipu u nastavku sezone

  • 0
Nenad Vanić Foto: MN Press

Nastavlja se trenerska vrteška u Linglong Superligi. Došlo je do 16. promene od početka tekuće sezone, pošto je OFK Bačka odlučila na svoju klupu dovede novo lice. Reč je o Nenadu Vaniću, koji iza sebe ima izuzetno bogato igračko i trenersko iskustvo.

On je pre dolaska u ovaj klub vodio Radnik iz Surdulice, Proleter, Vojvodinu, Metalac i Bežaniju, dok je u Emiratima radio u klubu pod imenom Hata. Iz Bačke tvrde da su se na ovaj korak odlučili zbog toga što će im u nastavku sezone trebati čvrsta ruka iskusnog stručnjaka, koji će pokušati da izbori opstanak u Linglong Superligu.

Bačka se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa svega 11 osvojenih bodova, dok je prvi iznad crte Novi Pazar koji je upisao 21 poen. Dakle, pred ovim timom je čitava „planina“ ukoliko žele da sačuvaju elitni rang.

Vanić je u Bačku došao sa pomoćnicima Radojicom Vasićem i Markom Mitrovićem, pa je zajedno sa Stevanom Kneževićem formiran stručni štab koji će predvoditi ekipu na početku prolećneg dela sezone.

Fudbaleri Bačke danas su počeli pripreme za nastavak sezone, a o eventualnim pojačanjima diskutovaće se u narednim danima i nedeljama.

Video: Goreo je stadion: Grobari priredi veličanstvenu bakljadu povodom 50 godina postojanja grupe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA