≫ 

Liverpul izgubio u 110. sekundi: Prvi šut uputili u 75. minutu, pričaće se i o nedosuđenom penalu

Redsi pali u Sautemptonu posle ranog gola Danija Ingsa

  • 4
Dani Ings, Fk Sautempton Foto: AP/Tanjug

Bez klasičnih štopera u startnih 11, fudbaleri Liverpula izgubili su od Sautemptona u gostima - u poslednjem meču 17. kola Premijer lige rezultatom 1:0 (1:0)

Strelac jedinog gola bio je Dani Ings, inače bivši napadač Redsa, koji je matirao Alisona posle samo 110 sekundi igre! Vord-Praus izveo slobodan udarac i u kaznenom prostoru je pronašao Ingsa koji je potom lobovao Brazilca za, ispostaviće se, velika tri boda.

Liverpul je imao dosta problema da kompeltira odbranu, pa su tako na ovom meču štopere igrali vezni igrači Fabinjo i Džordan Henderson. Dok prvom ova pozicija nije strana, kapiten baš i nije igrao skroz pozadi.

Koliko Redsima nije išlo na ovom meču, govori i podatak da su prvi šut u okvir gola uputili u 75. minutu preko Sadia Manea. Isti igrač je poslednji pripretio i u nadoknadi vremena, ali je lopta prohujala iznad prečke.

Pričaće se i o potencijalnom penalu za Liverpul u 51. minutu, kada je lopta pogodila u ruku pogodila fudbalera Svetaca Stivensa, ali je sudija Mariner posle gledanja VAR-a odlučio da ne pokaže na belu tačku.

Redsi su i dalje na prvom mestu Premijer lige sa 33 boda, koliko ima i Mančester junajted, ali sada sa utakmicom više od ljutog rivala. Sautempton je, s druge strane, skočio na 6. mesto i ima 29 bodova kao i Totenhem, Mančester Siti i Everton.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Najveći fan Liverpula je dečak bez nogu, koji je danas upoznao svoje idole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • e neka su bas

    4. januar 2021 | 23:05

    muka mi je od njih i barselone

  • 51

    4. januar 2021 | 23:19

    You'll Never Win Again!😄

  • Zver

    5. januar 2021 | 07:57

    Bice ovo jedna od najzanimljivijih sezona u istoriji PL. Ocekujem siti da uzme ali se nadam da ce junajted nekako uspeti da ukrade trofej ove godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA