Bajern pazari u ekipi Veljka Paunovića: Istorijska šansa za Redingovog levog beka

Omar Ričards bi karijeru mogao da nastavi u Bavarskoj

  • 0
Omar Ričards Foto: Youtube / Printscreen

Vrlo zanimljive vesti večeras stižu sa Ostrva. Bajern se nameračio da se pojača u prelaznom roku, a pik je bacio na fudbalera iz Redinga, čiji je trener, ni manje ni više, nego naš Veljko Paunović. Reč je o Omaru Ričardsu, čije se ime do sada nije pominjalo na fudbalskoj pijaci.

On ima 22 godine, igra na poziciji levog beka i ugovor mu ističe na kraju tekuće sezone. Dakle, sem talenta i situacija sa ugovorom mu ide na ruku da pređe u Nemačku. Tako javlja britanski Telegraf, koji se može uzeti za pouzdan izvor.

Isti list navodi da Bajern već zimus želi da potpiše ugovor sa Ričardsom, kako ga ne bi odveli neki drugi timovi, a da ga potom na leto priključi prvom timu kao besplatnog igrača. Pitanje je koliku bi minutažu imao i šta tim iz Bavarske planira sa njim, ali bi on mogao da napravi transfer karijere.

Ričards je ponikao u Redingovoj školi, a ove sezone bio je glavni na poziciji levog beka. Neke utakmice je u poslednje vreme propustio zbog manje povrede, nedavno se Everton interesovao za njega, ali će po svoj prilici završiti u Nemačkoj.

Video: Stanojević žali zbog zimske pauze: Posle ovakvih pobeda ne ide vam se na odmor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA