Izašao novi dokument o Maradoni: Nije smeo da se leči u takvim uslovima, lični doktor to ignorisao

U dokumentu su navedeni detalji kojima se jasno stavlja doznanja u kom smeru bi trebalo ići kada je Dijegov oporavak po sredi

  • 0
Dijego Maradona, Leopoldo Luke Foto: Profimedia/AFP

Dijego Armando Maradona operisan je 2. novembra 2020. godine i nakon toga je od klinike dobio izveštaj da ne bi smeo da se leči u uslovima kakve je u stvari imao u svom domu u Buenos Ajresu, piše u dokumentu.

Legendarni argentinski fudbaler preminuo je od srčanog udara 25. novembra prošle godine, a sada je na videlo isplivao izveštaj o detaljima sastanka predstavnika klinike, u kojoj je imao operaciju glave, sa njegovim ćerkama, ličnim doktorom Leopoldom Lukeom, ličnim psihijatrom Draom Kosačovom.

U dokumentu su navedeni detalji kojima se jasno stavlja doznanja u kom smeru bi trebalo ići kada je Dijegov oporavak po sredi, pa papir može u mnogome pomoći u istrazi ko je odgovoran za njegovu smrt.

- Ovaj deo dokumenta je jasan kao dan jer se navode rizici koje Maradona ima. Da objasnim - klinika je rekla ličnom doktoru da je veoma opasno da se Maradona leči i oporavlja u uslovima gde nema kontrolisanih doza, sa totalnim praćenjem i svim ostalim bitnim stvarima. On ništa od toga nije imao u svojoj kući - rekao je jedan od ljudi koji su zaduženi za istragu.

Video: Indijski dečak iskopirao Maradonin gol i tako odao počast jednom od najpoznatijih fudbalera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA