≫ 

Da li Srbija dobija novog selektora i koliko je Savo Milošević blizu klupe Orlova?

Takođe, spekuliše se da će njegov pomoćnik na klupi Srbije biti Radovan Ćurčić, koji je svojevremeno i sam bio selektor Srbije, a pomagao je Miloševiću i na klupi crno-belih

Savo Milošević Foto: MN Press

Srbija je bi uskoro mogla da dobije novog selektora, tako bar navodi Sportski žurnal. Navodno ostaje još samo da izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije potvrdi ovu odluku i da bivši trener Partizana, Savo Milošević, sedne na klupu „orlova“.

Ipak, kako je Telegraf kasnije proverio, Savo Milošević nije prihvatio nikakvu ponudu, dok je glavni kandidat i dalje Dragan Stojković Piksi, koji je dobio rok od nedelju dana da odgovori na poslednju ponudu FSS-a.

Milošević izbio u prvi plan nakon neuspelih pregovora sa Vladanom Milojevićem i Draganom Stojkovićem Piksijem i faktički je bio jedini kandidat za upražnjeno mesto na klupi Orlova.

Takođe, Žurnal je u tekstu o Miloševiću kao novom selektoru naveo i da bi njegov pomoćnik na klupi Srbije bio Radovan Ćurčić, koji je svojevremeno i sam bio selektor Srbije, a pomagao je Miloševiću i na klupi crno-belih.

Srbiju već u martu očekuje start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, a prvi protivnik u kvalifikacijama biće Republika Irska, 24. marta u Beogradu. U grupi se još nalaze selekcije Portugalije, Azerbejdžana i Luksemburga.

Video: Savo posle odlaska iz Partizana diže atmosferu po kafanama: Otpevao čuveni hit Željka Samardžića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fis

    5. januar 2021 | 09:26

    Ljudi moji u nas kao da je usao neki djavo, sta se ovo desava, kao da namrno neko ubija nas fudbal, oooo zemljoooo otovoriii seee....

  • Salvatore

    5. januar 2021 | 09:25

    Ovde se neko ozbiljno posprduje sa reprezentacijom... Ćurčić mu pomoćnik a posvađali se i rastali u Partizanu zbog mimoilaženja u razmišljanju... Ali Ćurčić a i Savo po direktivi su tu postavjeni... Teško nama...

  • Nikola

    5. januar 2021 | 09:22

    Samo jedna rečenica... Slaviša Kokeza, da li si ti normalan?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA