≫ 

Poketino govorio o mogućem transferu Mesija u PSŽ

Novi trener Svetaca poručio i da će se obaviti razgovori sa Nejmarom

  • 0
Lionel Mesi

Foto: Tanjug/Ap

Argentinski stručnjak Maurisio Poketino održao je svoju prvu konferenciju kao trener Pari Sen Žermena za koji će zvanično debitovati u sredu veče protiv Sent Etjena.

Naravno, konferencija nije mogla da prođe bez pitanja o potencijalnom transferu Lionela Mesija na Park Prinčeva - temi o kojoj se sve češće priča poslednjih dana.

- Mesi u PSŽ-u? Najbolji na svetu su dobrodošli u Parizu. Ipak, glasine ćemo ostaviti po strani. Ovo je moja prva konferencija, biće vremena za te priče - rekao je Poketino i dodao:

- Jako sam sretan što sam ovde. Ovo je sjajan trenutak za mene, klub se promenio u poslednjih 20 godina, ali strast je i dalje ista, ljubav navijača je ista i sretan sam što mogu ovde da radim.

Poketino je poručio i da će Markinjos ostati kapiten, kao i da će se obaviti razgovori sa Nejmarom.

- Jedva čekam da radim sa igračima koji imaju veliki potencijal. Na nama je da učinimo da sav taj potencijal izađe na eksplozivan način. Kad Nejmar bude mogao da trenira sa ekipom, razgovaraćemo. On je vođa na terenu i pokušaćemo da izvučemo sve iz njegovog talenta na terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA