Jedna od najlepših fudbalerki sveta zaražena koronom

Morganova i cela njena porodica nalaze se u izolacij

  • 1
Aleks Morgan Printskrin: Instagram/alexmorgan13

Američka fudbalerka Aleks Morgan objavila je na svom Tviter profilu da je pozitivna na koronu!

Jedna od najlepših fudbalerki sveta, koja je prethodnu jesen igrala za Totenhem, dobila je pozitivan nalaz pred okupljanje reprezentacije SAD koje je zakazano u januaru.

- Na nesreću, moja porodica i ja smo 2020. godinu završili tako što smo posle praznika provedenih u Kaliforniji saznali da imamo koronu - napisala je Morganova i dodala:

- Svi smo dobro i oporavljamo se. Nakon završetka izolacije pratiću instrukcije iz reprezentacije kako bi  se što pre vratila na teren i pomogla devojkama.

Morganova je, inače, u međuvremenu napustila London i 2021. će početi kao igračica Orlando Prajda. U žižu javnosti dospela je početkom novembra kada je debitovala u Premijer ligi 184 dana posle porođaja.

Morganova ima 31 godinu i sa reprezentacijom SAD je dva puta bila prvak sveta i osvojila je zlato na Olimpijskim igrama. Takođe, sa Lionom je bila prvak Evrope i upravo iz ovog kluba je stigla u Totenhem.

Inače, veliku pažnju javnosti je privukla 2019. godine kada se skinula za "Sports Ilustrejted."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA