≫ 

Nemanja Radonjić napušta Marselj: Sportski direktor mu traži novi klub, žele ga dva premijerligaša

Srpski reprezentativac bi već u januaru mogao da nastavi karijeru u Engleskoj

  • 2
Nemanja Radonjić Foto: AP/Tanjug

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić mogao bi već u januaru da napusti Olimpik Marselj. Ovu informaciju donosi francuski Le10sport, koji navodi da je sportski direktor kluba Pablo Longorija odlučio da Radonjiću i Marliju Ajku pronađe novu sredinu.

Radonjiću (24) i Ajku (20) će Longorija pokušati da pronađe pozajmicu, pošto očigledno u Olimpiku veruju u njih, ali ove sezone malo igraju i sportski direktor smatra da je i za njih i za klub bolje da neko vreme provedu na pozajmici gde bi više igrali.

Takođe, Olimpik uporedo želi da se oslobodi i određenih plata, ali i radi na određenim transferima. U Marselju žele napadača (Patrik Kutrone, Vilijam Žoze, Arkadijuš Milik i Kristijan Kuame su želje), pa bi rasterećivanje igračkog kadra bio idealan scenario za klub.

Kada je Radonjić u pitanju, njega su prošlog leta želeli nogi klubovi - Udineze, Parma, Sasuolo, Olimpijakos i Kaljari. Ipak, nekoliko dana ranije korake u eventualnom njegovom dolasku napravili su Vest Hem i Sautempton.

Video: Radonjić pumpa grudi i bicepse i šalje moćnu poruku u jeku pandemije korona virusa

Polufinale Liga kupa donosi nam večeras (20.45) mančesterski derbi! Junajted igra u sjajnoj formi, deli prvo mesto u Premijer ligi, Siti je vezao tri pobede, ali ni jedni ni drugi se ne odriču ovog trofeja kojem su tako blizu. Kvota na keca na Old Trafordu je 3,35, iks je 3,45, dvojka 2,15, a kvota na GG3+ je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Mančester Siti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA