"Mnogo ljubavi za Srbiju": Miljenici Grobara, stranci, poslali divne Božićne poruke našem narodu

Ni posle toliko godina Moreira i Mekkejleb ne zaboravljaju naš narod, naše običaje, veru i tradiciju

  • 11
Bo Mekkejleb , Almami moreira Foto: MN Press

Postoje ti ljudi, stranci, mnogo ih je, kojima je Srbija ostala u najlepšem sećanju, naši ljudi, naš mentalitet, ne zaboravljaju trenutke provedene ovde, pamtiće ih za života.

Mali deo svojih karijera upravo u našoj zemlji, u Beogradu, u Partizanu, proveli su Amerikanac Lester "Bo" Mekkejleb i Portugalac Almami Moreira - dvojica idola i miljenika navijača Partizana.

Pristalicama crno-belih na pomen ove dvojice odmah naviru emocije, najlepše uspomene, sećanja na košarkaške i fudbalske titule, neki od najsjajnijih momenata u poslednje dve decenije...

Ni danas, mnogo godina pošto su otišli iz Srbije, ne zaboravljaju srpske prijatelje, o čemu svoedoče i njihove poruke našem narodu za Božić.

- Mnogo ljubavi za Srbiju - napisao je, uz božićnu čestitku, Moreira, koji je četiri sezone nosio dres Partizana.

Almami moreira Foto: instagram/almamimoreira

Mekkejleb, naravno, ne zapostavlja ni makedonsku "porodicu", poznato je da mu je reprezentativna karijera bila vezana za ovu državu, otud i božićne čestitke za oba naroda, kako i dolikuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA