≫ 

Partizan počeo pripreme za proleće, prvo obraćanje Milorada Vučelića!

 ≫ 

Vama, fudbalerima i stručnom štabu, želim da očuvate i unaprede pobednički duh Partizana, da nastavite pobedonosni niz započet na isteku prošle godine, morate se takmičiti sa svešću i uverenjem da sve samo od vas zavisi i da ne tražite unapred opravdanje za neuspeh, poručio je prvi čovek kluba

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika M
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Grobari

    09. januar 2021 | 13:59

    INSTITUCIJO SRPSKA, SAMO NAPRED!!!

  • bokus

    08. januar 2021 | 19:22

    Читам коментаре навијача Звезде, и немогу да верујем да оволико увреда и мржње на рачун навијача и клуба ФК “Партизан” могу упутити “људи” а да се не замислим, ко су? шта су? и какви су то родитељи, усадивши им толико мржње према припадницима сопственог народа! Болно и тужно је то! Оба клуба су настали на темељима једне идеологије са петокраком као оличењем победе.Од тог и због тог знамења страдало је много припадника народа ( најбројнијег) на овим просторима, како за време 2. светског рата, богме, много њих и после, а због идеолога и тог фамозног обележја, један део , заувек је напустио Отаџбину! Но, живели смо у такво време, није се смело питати ко је ко и шта је шта? ! Идеологија, “од Вардара па до Триглава” је иза нас! Пропала Чијом заслугом? Није моје да судим!Остало је историја! Неком ваља, неком не! и не може се променити, али......Имена променити, могуће је! али онда то није то. Историја је живљење! И кад смо већ код тога; да није било ФК Партизан, остали би сте мали, не битни! Због њега и тога сте постали то што јесте ! И НЕКА СТЕ! Поштујем то!Али молим вас! не вређајте ми моју Православну веру, поредећи са овим или оним. Не вређам никог, тако сам учен!Навијач сам ФК Партизан због чувене генерације “ партизанових беба” и свих оних који су се часно борили за боје клуба, већ од 1965, а не због идеолошког знамења., а поштовалац сам и “вашег” клуба као и свих ЉУДИ без обзира на националност и религију!И за крај кад смо код религије!Лек за душу су Литургије на Богослужењима где ћете чути за речи које пропагирају; љубав, помирење, праштање, поштовање, поверење итд, итд,Остајте ми здраво и весело!Извињавам се због дугачког текста... неможе све у две три реченице!

  • Kursumlija

    08. januar 2021 | 16:18

    Svi su tu samo ZELJKA nema😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA