≫ 

Ne odlaže utakmice samo korona: Sneg stopirao Atletiko Madrid i Bilbao, ne igra se u subotu

I na Pirinejskom poluostrvu se bore sa snežnim padavinama

  • 0
Atletiko Madrid, Lokomotiv Foto:

Veći deo naše zemlje jutros je osvanuo pod snežnim pokrivačem. Pahulje i dalje veju, očekuje se da će ih biti sve do utorka, ponegde se očekuju obilnije padavine, a očigledno je slična situacija u Španiji. Problem se odrazio i na fudbal. Snažno nevreme se očekuje tokom sutrašnjeg dana, pa je Fudbalski savez te države na preporuku lokalnih vlasti otkazao sve utakmice planirane za subotu na teritoriji glavnog grada, Madrida.

Govoreći o Primeri, to znači da na teren neće istrčati Atletiko Madrid i Atletik Bilbao. Ako pogledamo da je na snazi u Madridu crveni meteoalarm i da se do sutra uveče očekuje gotovo 35 centimetara snega, onda je jasno zbog čega je ova odluka donesena.

Oluja Filomena preti da otkaže utakmice i u drugim delovima Španije, mada za to još nema zvanične potvrde. Stadion Valjadolida je recimo već zatrpan debelim snežnim pokrivačem, ali se čelnici nadaju da će do tada sneg prestati i da će radnici na održavanju uspeti da osposobe teren za igru.

Zbog svega toga je Real „poranio“ da otputuje na gostovanje Osasuni, kako bi izbegao eventualne muke u putu. Njihov duel zakazan je za sutra od 21 čas.

Video: Madrid u stanju pripravnosti zbog oluje Filomena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA