≫ 

Bura u Kopa Libertadores: Golman Santosa branio zaražen protiv Boke, znao da je pozitivan?

Ceo slučaj se ispituje

  • 1
fudbaleri santosa Foto: Tanjug/Ap

Glavna fudbalska vest u Južnoj Americi, u Argentini i Brazilu pre svega, trenutno je meč Boke Juniors i Santosa u okviru Kopa Libertadores, tačnije glasine da su golman brazilskog tima i jedan igrač bili pozitivni na korona virus, ali da su uprkos tom saznanju bili u protokolu meča koji je završen bez golova.

Golman Džon Viktor Masijel Furtado je proveo svih 90 minuta na terenu, drugi je Vagner Leonardo, on je sve vreme bio na klupi, a obojica su sada u karantinu, u hotelu gde je Santos odseo po dolasku u Buenos Ajres, jer je brazilski klub obavestio da su obojica pozitivni na korona virus.

Ostatak tima se vratio kući, dok su pomenuta dvojica ostala u Argentini gde će im se odraditi dodatni pregledi i ono što je najvažnije, da se utvrdi da li su bili akteri meča sa pozitivnim nalazom testa na korona virus i da li su bili svesni toga.

Ukoliko se to ispostavi kao tačno, Santos nesumnjivo čeka žestoka kazna, mada izveštaji medija navode da je brazilski klub, pre polaska u Argentinu, uredno poslao rezultate testa u sedište CONMEBOL-a, i da su svi igrači bili negativni.

Sumnju da nešto nije u redu izazvala ja i odluka brazilskog tima da na poluvremenu ne ulazi u svlačionicu, nego da ostane na terenu, uz klupu za gostujući tim, gde su igrači predahnuli sve do početka drugog poluvremena.

To može da ukazuje na to da su u Santosu znali da su im dva igrača pozitivna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSCZ

    8. januar 2021 | 19:27

    Pa i Stojkovic je branio zarazen protiv Radnickog u Nisu i znao je i on i klub pa nista!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA