≫ 

Spektakl u Španiji: Četiri gola u prvih deset minuta, šou En Nesirija u pobedi Sevilje

Sevilja i Sosijedad dali četiri gola već na početku meča, presudio Marokanac početkom drugog poluvremena

  • 0
FK Sevilja Printskrin: Streamable

Derbi 18. kola španske Primere između Sevilje i Reala iz Sosijedada bio je spektakularn, a tako je i počeo - uz četiri viđena gola za samo 10 minuta! Rezultat je posle 14. minuta igre bio 2:2, a neverovatno je to da su čak tri gola "pala" posle tri i po minuta igre - kada je Sevilja u 7. imala prednost od 2:1.

Na kraju, slavili su Andalužani 3:2 golom trostrukog strelca Jusefa En Nesirija!

Marokanac je u 4. minutu doveo domaćina u vođstvo, da bi Dijego Karlos već u sledećem napadu postigao autogol i na taj način je vratio goste u igru. Međutim, radost Sosijedada kratko je trajala s obzirom na to da je El Nesiri slalomom na ulasku u 7. minut postigao svoj drugi gol za Sevilju na ovom meču.

Na novi pogodak se čekalo do 14. minuta, kada je Aleksander Ajzak matirao domaćina glavom posle kornera - za kompletiranje savršenog otvaranja derbija.

Mreže su mirovale do poluvremena, a onda je centralna figura meča, En Nesiri, u istom stilu kao i u prvom delu, pogodio i na startu drugog dela meča - ispostavilo se za pobedu.

Marokanac je ovim het-trikom popeo bliz vrha liste stelaca, trenutno ej na koti od osam pogodaka, dva manje od lidera Morena iz Viljareala.

Sosijedad je do ove runde bio usamljen na petoj poziciji koju sada deli sa Seviljom, oba tima imaju po 30 bodova, i definitivno veliek ambicije da se upuste u trku za neko od mesta za Ligu šampiona.

Video: Nemanja Gudelj je zaraženi igrač Sevilje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA