≫ 

Sergejeve čarolije u Parmi: Srbin asistent u vrednoj pobedi Lacija

Napoli se u Udinama iskupio za poraz od Specije...

  • 3
Sergej Milinković-Savić slavi gol protiv Torina Foto: Tanjug/AP

Lacio je na krilima Sergeja Milinkovića Savića preleteo Parmu i trijumfom od 2:0 popravio svoju poziciju na tabeli. Daleko su Nebeskoplavi od vrha Serije A, ali su uspeli da upišu drugu vezanu pobedu u prvenstvu i povećaju šanse za bolji plasman.

Oba gola gosti su dali u drugom poluvremenu. Najpre Španac Luis Alberto na pas Lazarija u 55, a posle akcije koju je započeo upravo Sergej, a zatim i iskusni Felipe Kaisedo u 67, posle sjajne kombinacije Sergeja i Imobilea i nesebične asistencije srpskog reprezentativca.

Parma je novim porazom nastavila da tone na tabeli, trenutno je predposlednja, a nije joj pomogao ni novi trener Roberto Daversa koji je preuzeo tim pre nekoliko dana.

Napoli je posle poraza od Specije u prošlom kolu sada izvadio fleke na gostovanju u Udinama gde je slavio sa 2:1 u burnom finišu.

Lorenco Insinje je doveo goste u vođstvo u 15. minutu sa bele tačke, ali je Kevin Lazanja izjednačio rezultat u 27. Trijumf gostima podario je Tijemue Bakajoko u 90. minutu na centaršut Marija Ruija.

U okršaju srpskih fudbalera, Ivan Ilić je bio bolji od Vulića i Golemića pošto je Verona savladala Krotone sa 2:1. Sva trojica su odigrali po 90 minuta, a golove su postigli Kalinić u 16. i Dimarko u 25. za Helas, dok je utešni pogodak za goste dao Mesijas u 55. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA