Dele Ali zaboravio da igra fudbal: Saigrači se šale na njegov račun nakon urnebesnog poteza

To, ipak, nije otežalo put Totenhema ka narednoj fazi FA kupa

  • 0
FK Totenhem - FK Everton Ali je zamenjen na poluvremenu utakmice sa Evertonom, i izazvao paniku među onima koji ga imaju u svojim FPL-timovima. Foto: Tanjug/AP

Totenhem je izuzetno lako prošao u narednu rundu FA kupa pobedivši niželigaša Marin (0:5), ali to nije glavna vest koja dolazi sa utakmice. Naprotiv, u pitanju je Dele Ali, koji je posle nekoliko nedelja konačno dobio milost Žozea Murinja da zaigra. I porpilično se obrukao.

Nedovoljno vremena na terenu očigledno je ostavilo traga na njemu, pošto je morao da crveni nakon komičnog pada i saplitanja baš ispred svojih saigrača kada je kombinovao sa Benom Dejvisom. Ovaj je hteo da mu doda loptu, ali je Ali udario nogom od nogu i završio napravivši kolut na ivici terena.

U pozadini se vide igrači Totenhema na klupi, među kojima je bio i Hjong-Min Son, koji su odmah prasnuli u smeh, a neki su počeli da bacaju šale na račun Alijevog poteza. Geret Bejl je u jednom trenutku podigao desnu ruku u vazduh, kako bi signalizirao sudiji da pokaže žuti karton njegovom saigraču zbog očiglednog simuliranja. Naravno, i on je hteo samo da se našali.

Bilo kako bilo, Totenhem je lako savladao Marin, čak pet puta matirao protivničkog golmana i sada čeka protivnika u narednoj rundi takmičenja. Dele Ali je čak upisao i asistenciju kod prvog gola Karlosa Vinisijusa i može se reći da je on zapravo i najzaslužniji za rano vodstvo tima iz Londona.

Englez je teren napustio u 65. minutu igre, a zamenio ga je Geret Bejl koji mu je baš nešto ranije „pokazao“ onaj žuti karton.

Video: Stanojević: Ne pamtim da je u ekipi bilo 10, 11 igrača iz Omladinske škole, sve će biti kako treba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA