Krstajić doveo prvo pojačanje kao trener TSC-a: Napadač se vratio u Bačku Topolu

Tim iz Bačke Topole pojačao je konkurenciju u napadu transferom Milana Đokića

  • 0
Milan Đokić, FK TSC Foto: FK TSC

Napadač Milan Đokić od danas je novi član Fudbalskog kluba TSC, u koji stiže kao prvo pojačenje u zimskom prelaznom roku pod novim trenerom Mladenom Krstajićem, koji je nedavno preuzeo kormilo na klupi tima iz Bačke Topole.

Đokić dolazi iz Zlatibora, ali je za njega TSC poznata sredina, pošto je u Bačkoj Topoli igrao pre pet godina, kada se TSC još takmičio u trećoj ligi.

Novi sporstki direktor Mirko Jovanović istakao je da je na Đokiću da se izbori za što bolju poziciju u timu i da je jako važno da pojača konkurenciju u napadačkoj liniji TSC.

- Đokić je igrač koji ume da postigne gol, u prethodnoj polusezoni dao je tri gola, a u prošloj sezoni sedam. Ovde će imati šansu da napreduje - rekao je Jovanović.

Đokić je zahvalio svima u klubu što su mu ukazali poverenje i što je dobio priliku da se vrati u TSC.

- Srce mi je puno što ponovo nosim ovaj dres. Ovo je sada mnogo veći klub nego što je bio kada sam odlazio i zaista sam presrećan - rekao je Đokić, obećavši da će pružati svoj maksimum.

TSC je 8. januara Fudbalskoj akademiji TSC u Bačkoj Topoli počeo pripreme za drugi deo sezone u Superligi, sa novim šefom stručnog štaba Mlademom Krstajićem. Fudbaleri ovog kluba u četvrtak kreću na drugi deo priprema u Antaliju, gde će provesti dve nedelje, tokom kojih će odigrati četiri pripremne utakmice.

Posle 19 odigranih kola u jesenjem delu sezone u Superligi, FK TSC je osmi na tabeli sa 27 osvojenih bodova iz 8 pobeda, 3 remija i 8 izgubljenih mečeva.

Inače, TSC bi već na leto trebalo da dobije novi moderan stadion, koji će biti jedan od najlepših u Srbiji, a čitava investicija košta 13 miliona evra.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA