≫ 

Zvanično: Zvezda raskinula ugovor sa još jednim svojim detetom

Krilni napadač drugi put u karijeri napustio klub sa Marakane

  • 12
Veljko Simić, Dušan Jovančić, Nenad Milijiaš Foto: Nikola Tomić

FK Crvena zvezda je objavila da je raskinula ugovor sa krilnim napadačem Veljkom Simićem (25) koji je slobodan u izboru nove sredine.

Momak koji je ponikao u redovima crveno-belih, ali se dokazivao u Švajcarskoj i u Zemunu pre nego što je prešao na Marakanu u leto 2018. imao je još godinu i po dana ugovor sa šampionom Srbije, ali se odlučio na prekid saradnje.

- Crvena zvezda i dosadašnji prvotimac našeg kluba Veljko Simić sporazumno su raskinuli ugovor. Želimo mu puno sreće u nastavku karijere - saopštili su sa Marakane.

Simić je ove sezone potpuno bio van planova trenera Dejana Stankovića, zabeležio je samo tri nastupa i upisao ukupno 93 minuta pa je raskid saradnje i bio očekivan.

Kako je na Marakanu nedavno došao i krilni napadač Aksel Bakajoko iz Intera, a uskoro se očekuje i ofanzivac Simone Edera iz Torina, jasno je da Simić nije u planovima crveno-belih.

Veljko Simić je drugi fudbaler koji je ove zime napustio Marakanu kao slobodan igrač, a pre njega je isto učinio i defanzivac Stefan Hajdin.

Video: Zvezda počela pripreme, na prozivci 31 fudbaler

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    11. januar 2021 | 19:55

    Ne branim Simica, ali teramo igrace kao sto je on, kao Meleg, kao Boaci, i jos drugi, a prvog koga treba da oteramo je Gobeljic. Pa za njega je hajdin izmislio fudbal!!!

  • Milan

    11. januar 2021 | 20:16

    Bravo..idemo sledeca dvojica,gobeljic i vukanovic

  • Kursumlija

    11. januar 2021 | 18:50

    Za mend odlican i brz igrac! Greska kao sa Garsiom,Zanderom i par njih koji nisu dobili toliku sansu koliku su Gobelja i drugi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA