≫ 

Stanković potvrdio da Zvezda želi Ederu: Lep profil igrača, ozbiljna leva noga, pokriva 2-3 pozicije

Napadač Torinapo ukusu je kluba

  • 3
Dejan Stanković i Simone Edera Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković potvrdio je da je krilni napadač Torina Simone Edera želja kluba sa Marakane, kao i da je crveno-belima potreban još jedan ofanzivan igrač, koji može da pokrije dva - tri mesta u napadu, a Edera se uklapa u takav profil.

Podsetimo, Telegraf je ekskluzivno objavio da je Edera želja Crvene zvezde i da Dejan Stanković lično pokušava uz svoj autoritet koji ima u Italiji, da ubedi napadača da prelomi i da dođe u Beograd, iako se za njega interesuje još nekoliko klubova iz Serije A.

- Simone Edera je lep profil igrača. Po ukusu kluba. Mlad momak, ozbiljna leva noga. Neko ko može da donese razliku na terenu, ali nije on jedini kog pratimo. Gledaćemo da uradimo racionalan prelazni rok i uzmemo ono što nam treba. Sa Bakajokom smo to dobili, a treba nam još jedan ofanzivan igrač, neko ko može da pokrije dva-tri mesta u napadu. Simone Edera se uklapa u to - poručio je Stanković u intervjuu za Arenu Sport.

Video: Stanković: Ciljevi isti, Katai ostaje u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepi

    12. januar 2021 | 09:48

    Stvaras mocnu CZ,sa igracima iz Italije.Zasto da ne ,najbolje se razumete a ovi nasi neka malo nauce od njih I cekaju,dobice mozda I oni priliku posto ce FSS usvojiti predlog da 6 stranaca moze da igra u prvenstvu

  • dejan karaburna

    13. januar 2021 | 07:51

    Deki Indijanac

  • BralE

    12. januar 2021 | 18:32

    Ja samo pokušavam da shvatim, zašto Zvezda i pored toga što trenutno ima pet špiceva i po pet krilnih napadača sa obe strane (dakle 15 ofanzivaca), pokušava da dovede još jednog krilnog napadača? I sve to u momentu kada je vezni red i (pogotovo) odbrana u deficitu! Jel‘ to realno ljudi!? Veliki sam zvezdaš, ali ovakve stvari me bole i ne mogu ih prihvatiti, kao dobar potez. U stvari to mozda i jeste dobar potez... za pojedince u klubu... Ako znate šta mislim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA