Rade Krunić za defanzivca od 10 miliona: Hoće li Milan pristati na razmenu?

Torino je na ponudu uzvratio kontraponudom

  • 0
Rade Krunić Foto: AP/Tanjug

Srpski vezista Rade Krunić blizu je toga da u zimskom prelaznom roku napusti Milan i preseli se u Torino!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine bi trebalo da bude deo razmene MIlana i Torina gde bi on obukao dres Bikova, a na San Siro bi stigao defanzivac Sualio Meite.

Rosoneri su svakako hteli da kupe Meitea u januaru, ali se u međuvremenu pojavila vest da trener Torina pre želi Krunića kroz razmenu nego 10 miliona evra koliko im sleduje za transfer.

Ukoliko do razmene dođe, Krunić onda neće u februaru igrati protiv Crvene zvezde - kluba za koji odmalena navija.

- Kad ste dečak rođen u našim krajevima i igrate fudbal, san vam je da jednom zaigrate ili za Crvenu zvezdu ili Partizan. Ja sam maštao o Zvezdi i verovao sam da ću igrati na Marakani. Ipak, to ne znači da sam odustao od dolaska u Zvezdu. Za nekoliko godina, zašto da ne?

- Ipak, ne bih voleo da to bude na samom zalasku karijere, jer ako bih dolazio, hteo bih da to bude dok sam još u formi i dok mogu da pružim nešto klubu. U Zvezdu se ne dolazi da se završi karijera, trebalo bi imati poštovanja prema tako velikom klubu - rekao je Krunić nedavno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA