≫ 

Potvrđeno: Luka Jović se vraća u bivši klub

Srbin će potražiti sreću na mestu ranijih uspeha

  • 60
Luka Jović Foto: Marko Jovanović

Srpski reprezentativac Luka Jović rastaće se u narednim satima i zvanično sa Realom iz Madrida pošto mu je Kraljevski klub omogućio da ode na pozajmicu u Ajntraht iz Frankfurta do kraja sezone.

Sportski direktor "Orlova" Fredi Bobić potvrdio je da je Lukin povratak na mesto uspeha dogovoren.

- Luka je na korak od prelaska na pozajmicu kod nas do sledećeg leta. Još uvek je ostalo da rešimo neke sitnice, kao što je lekarski. Ako sve bude u redu, uskoro će biti sa nama - rekao je Bobić.

Pored bundesligaša, interesovanje za Luku Jovića su proteklih nedelja pokazivali još i Milan i Vulverhempton, međutim, Luka se definitivno vraća u Ajntraht iz kojeg se preselio u Madrid u leto 2019. godine za 60 miliona evra.

Jović, navodno, nije više u planovima trenera Reala Zinedina Zidana, a prema informacijama iz Španije, ni Luka sam nije bio zadovoljan što su ga oterali iz Madrida ove zime jer je želeo da ostane i pokuša da pokaže da zaslužuje da nosi beli dres Madriđana. Problem je što ga Francuz ne želi više ni kao rezervu.

Povrede, problemi van terena i loša forma, uništili su Lukinu karijeru u Realu, koja se čini da je gotova barem do kraja ove sezone.

Luka Jović Foto: Tanjug/AP

Od dolaska iz Ajntrahta, Jović je zabeležio samo osam utakmica kao starter, a za 806 minuta na terenu u sezoni 2019/20. imao je dva gola i dve asistencije.

Ove sezone učinak mu je još gori, samo tri puta je bio starter i odigrao svega 208 minuta. Bez gola i asistencije.

Dobra stvar je što Real navodno nije zainteresovan za prodaju Jovića ove zime jer se nadaju u čudo i da bi u godinama koje slede, posle "rehabilitacije" u Ajntrahtu, ipak mogao da napravi veliku karijeru u Madridu.

Ali do tada Luku čeka veliki izazov, da pokaže da je gol-mašina kakvu pamte navijači Ajntrahta.

Video: Luka Jović dominirao na treningu Reala: Naoštren je da konačno pokaže pun potencijal u Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CHF

    12. januar 2021 | 23:08

    Bio je talentovan i dobar fudbaler, ali real je upropastio i bolje od njega

  • Nosmoking

    12. januar 2021 | 22:35

    Bravo! Apsolutni krivac za ulupanu lovu je Zidan! Nije prstom mrdnuo da dobije spica za narednih nekoliko godina a platio ga 60 mil. A saigraci kao da su igraci protivnickog tima! Msm sta reci...sretno Luka!

  • Draza

    12. januar 2021 | 19:16

    Onaj alzirac mu neda pravu sansu.Bice Jovic br 1....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA