≫ 

Zvezdin biser oduševio inicijacijom: Saigrači se smejali, a onda je zapevao "ja sam rođen tamo dole"

Mladi Nikola Stanković morao je kao novajlija da pokaže pevačko umeće pred ostalim igračima, koji su se oduševili izborom numere

  • 4
Nikola Stanković Printskrin: Instagram.com/crvenazvezdafk

Tradicija mnogih srpskih klubova je da novajlije prilikom priključivanja u prvi tim moraju da se istaknu i pevačkim nastupom, pa je kroz "inicijaciju" morao da prođe i mladi Nikola Stanković, fudbaler Crvene zvezde, kome su ove zimske pripreme prve u karijeri sa prvim timom.

Kako nalaže tradicija, on se popeo na stolicu i pred svim saigračima je morao da otpeva pesmu.

Pre nego što je počeo mogli su se čuti podsmesi ostalih saigrača, ali je već nakon prvog stiha nastalo oduševljenje zbog izbora pesme.

Stanković je zapevao "Ja sam momče sa Kosova", što je izazvalo aplauze svih ostalih saigrača, koji su pevali s njim uglas u jednom momentu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsetimo, Zvezda je na Kipru već dva dana, a planirano je da u Pafosu u luksuznom hotelu ostane do 18. januara, kada će se vratiti u Beograd, a zatim krenuti put Turske na drugi deo priprema, gde će odigrati i četiri utakmice, za koje se već znaju protivnici.

Video: Terzić: Titula prioritet jer pobednik nosi sve

Totenhem se podigao posle loše serije, i mora već večeras (21.15) protiv Fulama da nastavi da pobeđuje, kako ne bi mnogo zaostao za vodećim timovima Premijer lige. Fulam je dugo bez pobede, ali u poslednja četiri kola ima četiri remija. Kvota na keca je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Fulam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴⚪❤️

    13. januar 2021 | 11:56

    Браво МОМЧИНО! 💪 🔥

  • Milan

    13. januar 2021 | 12:20

    Ostala je samo pesma o Kosovu. Svi za Beograd, smederevo itd a pevaju..

  • Marlon

    13. januar 2021 | 13:49

    Dečku svaka čast, na izboru pesme... Nego mi nije jasno da takav klub ne može sam nesto da smisli, nego prepisuje... Al dobro, od boljeg se prepisuje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA