≫ 

Novi detalji o transferu igrača Čuke u Lacio: Obeštećenje 3 miliona evra, odložen lekarski pregled

Poznati italijanski insajder Đanluka di Marcio objavio je nekoliko novih detalja oko prelaska Kamenovića

  • 2
Dimitrije Kamenović Foto: MN Press

Fudbaler Čukaričkog Dimitrije Kamenović prelazi u Lacio u transferu kojim će biti izjednačen rekord Brđana. Kako prenosi italijanski transfer "guru" Đanluka di Marcio, Lacijali će timu sa Banovog brda platiti tri miliona evra za usluge defanzivca, što će uz transfer Slobodana Tedića u Mančester Siti (3 miliona evra) postati rekordna prodaja nekog igrača ovog kluba.

Navodi se takođe i da će medicinski pregledi Kamenovića biti odloženi za nekoliko dana, kao i da će on ostati na pozajmici u Čukaričkom do kraja sezone.

Podsetimo, u Laciju već igra jedan srpski fudbaler, Sergej Milinković-Savić, koji je jedan od glavnih igrača ekipe iz Rima.

Slavu ovog kluba svojevremeno su pronosili Dejan Stanković i Siniša Mihajlović, koji su dugo igrali u ovom timu, kojem su doneli i poslednju titulu.

Totenhem se podigao posle loše serije, i mora već večeras (21.15) protiv Fulama da nastavi da pobeđuje, kako ne bi mnogo zaostao za vodećim timovima Premijer lige. Fulam je dugo bez pobede, ali u poslednja četiri kola ima četiri remija. Kvota na keca je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Fulam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djile

    13. januar 2021 | 10:39

    Najvecu korist od svega ima gazda cukarickog, menadzer... Igrac ce na neke pozajmice kao i 90% nasih decaka i tu nestaju.. Druga holandska, italijanska druga, vracanje u Srbiju... Vec vidjeno

  • Salah

    13. januar 2021 | 10:54

    Cuka fino posluje i lepo zaradjuje a Mrkela i Terzic nigde profitirali nisu. Zander, Kanjas, sad dovode Tosica od 36 prethodni Sikimic uzas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA