Partizanov bek još oseća posledice virusa: Miljković ostaje u Beogradu na ispitivanjima

Fudbeler još početkom decembra preležao Kovid 19, ali još uvek ima određene probleme koje treba da reši sa stručnjacima

  • 1
aleksandar miljković Foto: MN Press

Prva sedmica na priprema u Turskoj, na koje Partizan putuje u petak 15. januara, proteći će bez Aleksandra Miljkovića, koji ostaje u Beogradu, kako bi okončao medicinska ispitivanja i sa stručnjacima rešio sve nedoumice u vezi sa posledicama virusa korona. Kada stavi tačku na “slučaj virus” desni bek će se priključiti saigračima i nastaviti sa normalnim radom.

Miljkovićev ostanak je zapravo preventivan, jer, iako je preležao virus korona još početkom decembra 2020. godine, fudbaler još uvek oseća blage posledice, koji su mu pravili probleme i u završnici jesenjeg dela sezone.

U poslednjem meču koji je odigrao za crno-bele, protiv Čukaričkog u Humskoj 5. decembra, desni bek je zatražio izmenu već u poluvremenu pošto se osećao loše (u toj sedmici je dobio negativan nalaz), a upravo zbog toga nije bio u sastavu ni u završna dva duela jeseni sa Voždovcem i Mladošću iz Lučana, već je njegovu poziciju silom prilika porivao Maki Banjak.

U međuvremenu Miljković je obavio niz ispitivanja i testiranja, koja još uvek traju, pa će propustiti sam početak rada u Turskoj i ekipi će se priključiti posle 20. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA