Partizan se priprema u "raju na zemlji": Hotel po osobi košta 2.145€, samo spa centar ima 3.500 m²

Ukoliko biste vi rezervisali hotel na 14 dana u periodu kada crno-beli idu na pripreme, koštalo bi vas tačno 253.000 dinara

  • 60
Partizan, hotel

Foto: kayahotels.com

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana tokom zimskih priprema imaju na raspolaganju sav komfor za uživanje i vrhunske uslove za rad i treninge. Dok će Zvezda obaviti pripreme u dva dela, nedelju dana na Kipru, a zatim još 11 dana u Turskoj, Partizan će čitave zimske pripreme obaviti u Antaliji.

Pisali smo već o Zvezdinom hotelu sa četiri zvezdica na Kipru koji igračima nudi sav komfor, gde nedelju dana košta 650 evra, ali hoteli u Turskoj su tek posebna priča.

Partizan će biti u prilici da oseti luksuz koji oni nude već od petka, kada počinju pripreme crno-belih, a igrači i stručni štab će biti smešteni u hotelu sa pet zvezdica "Kaya palazzo golf resort".

Hotel je izgrađen u specifičnom stilu, odiše lukszom, udobnošću, sjajem i prostranošću. Hotel poseduje spa centar površine 3.500 kvadratnih metara, sobe s pogledom na more, mini klub, posebne bazene, restorane koji nude sve vrste međunarodnih kuhinja, terene za golf, terene za tenis, fudbalske terene, akvaparkove....

Cena aranžmana za 14 dana u ovom hotelu za period kada je Partizan tamo na pripremama, na sajtovima za rezervaciju hotela, košta oko 253.000 dinara, što znači da je cena oko 2.145 evra po osobi.

Pošto Partizan dolazi kao grupa i već je u prošlosti bio gost hotela, verovatno je uključen i popust u to.

Pogledajte i sami kako izgleda hotel u kojem će igrači Partizana moći da uživaju narednih 14 dana na zimskim pripremama:

Pogledajte i video Partizanovog hotela gde će biti smešten na pripremama u Turskoj:

Video: Stanojević: Ne pamtim da je u ekipi bilo 10, 11 igrača iz Omladinske škole, sve će biti kako treba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA