≫ 

Totenhem ponovo kiksao, Mitrović na TV gledao kako Fulam otkida bod "pevcima" u Londonu

Totenhem je imao priliku da se sa tri boda vrati u zonu evropskih takmičenja, ali nije uspeo da ostvari pobedu.

  • 0
Harry Kane, Hari kejn, Totenhem

Foto: Tanjug/AP

Taman kada je Žoze Murinjo pomislio da se njegova ekipa probudila u prošlom kolu, Totenhem je ponovo kiksao pošto je na svom stadionu dozvolio Fulamu da se vrati iz minusa i odnese bod iz Londona u 16. kolu Premijer lige (1:1).

Totenhem je imao priliku da se sa tri boda vrati u zonu evropskih takmičenja, ali nije uspeo da ostvari pobedu, a sve to je Aleksandar Mitrović gledao pokraj TV ekrana jer zbog samoizolacije nije bio u kombinaciji za tim.

"Pevci" su poveli u 25. minutu golom Harija Kejna nakon asistencije Reguelona i osetilo se da domaćin ima terensku inicijativu i da bi mogao lako da dođe do pobede.

Ipak, gosti nisu imali takav plan, pa su 16 minuta pre kraja utakmice poravnali. Ademola Lukman je prošao po levoj strani uputio jedan sjajan centaršut na nekih osam-devet petara gde se našao Kavaleiro koji je glavom dobro reagovao i zatresao mrežu Ljorisa.

Bilo je prirodno da Totenhem napadne u poslednjim minutima, ali to je bilo sve stihijski i nedovoljno da bi se uzdrmao Fulam koji je dobro obavio zadatak u odbrani i došao do pola plena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Stanković: Znači nam rad na Kipru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA