„Moji roditelji su me uvek učili da iznesem smeće“: Gonzales oštro odbrusio Nejmaru posle Superkupa

Španskog fudbalera iziritiralo ponašanje brazilskog igrača

  • 0
Neymar, Nejmar Foto: Tanjug/AP

Utakmica finala Superkupa Francuske između PSŽ-a i Olimpika iz Marselja dobila je treće poluvreme, ni manje ni više nego na Tviteru. Za to su se postarali fudbaleri dve ekipe koji su i nakon susreta nastavili sa međusobnim prozivkama, u čemu je najviše prednjačio brazilski fudbaler, Nejmar.

On je nakon meča slavio izuzetno strastveno, a na Tviteru se odlučio da pozdravi starog „druga“ Alvara Gonzalesa sa kojim je pre nekoliko meseci upao u žestok okršaj. Jedan drugog su otpuživali za rasizam, Brazilac se odlučio na radikalnu meru i objavio mu je čak i broj telefona, pa je fudbaler Marselja imao pakao narednih nekoliko dana.

Očigledno da se za mesec dana nije ništa promenilo, pa je Nejmar nastavio da „pecka“ Gonzalesa. Španski defanzivac nije želeo da ćuti i uzvratio je gotovo istom merom – slikom na kojoj drži Nejmara uz glavu.

- Moji roditelji su me uvek učili da iznesem smeće. Napred Marselj! – napisao je Gonzales.

Nije mu ni Nejmar ostao dužan, odgovorio je tim pre.

- A ti si zaboravio kako se osvajaju trofeji – rekao je brazilski fudbaler.

Ukoliko ste mislili da je nakon ovoga kraj, onda sigurno ne poznajete dovoljno pomenutu dvojicu. Alvaro je potom okačio sliku Pelea i napisao Nejmaru da će zauvek biti senka pravog kralja, a Brazilac mu je na to odgovorio.

- A ti si sada u mojoj senci, ha-ha! Učinio sam te poznatim, nema na čemu – rekao je Nejmar, a Gonazles se do sada nije javljao.

Video: Da li je Nejmar slavio na srpskom posle plasmana u finale Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA