Milivojević "zaključao" Tobdžije: Novi kiks Arsenala, Arteta nastavlja da se bruka

Srpski reprezentativac proveo 89 minuta na terenu s kapitenskom trakom u remiju bez golova

  • 1
Kristal Palas, Arsenal Foto: AP/Tanjug

Serija koju je Arsenal imao od od četiri vezane pobede (tri u Premijer ligi i jedna u FA kupu), završena je posle emča 18. kola Premijer lige protiv Kristal Palasa.

U malom londonskom derbiju nije bilo golova, ali ni neke spektakularne igre, a Kristal Palas može da bude zadovoljniji bodom koji je odneo sa Emirejtsa.

Luka Milivojević je sa kapitenskom trakom predvodio svoj tim i na terenu je proveo 89. minuta, kada ga je Roj Hodžson izmenio, i ubacio Mekartija, kako bi "ukrao vreme" i imao "sveže noge" u završnici.

Milivojević je tokom svih 89 minuta bespoštedno "riljao" na terenu i odradio ono što se od njega traži, zaustavio je navalu Arsenala, koja nije uspela da zatrese mrežu.

Tako je Arsenal propustio priliku da se nađe u gornjem delu tabele i da dođe na deobu 8. mesta sa Aston Vilom, Čelsijem i Vest Hemom.

Ovako ostaje na 11. mestu, a mogu da ga preteknu i Lids i Vulverhemton, koji imaju meč manje. Treneru Arsenala Mikelu Arteti dugo se već "drma klupa", a pitanje je koliko će vlasnici Tobdžija imati tolerancije i razumevanja za loše rezultate.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rpd

    15. januar 2021 | 05:00

    nije arteta kriv vec vlasnici,i vrapci znaju da im treba prava desetka ali dzabe kad su vlasnici ameri koje boli uvo za Arsenal...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA