Union ne prestaje da oduševljava, slavio protiv Bajera i ponovo došao u zonu Lige šampiona!

Tim iz Berlina je u poslednje četiri utakmice ubeležio čak tri pobede zaključno sa ovom koja ima prilično veliku težinu

  • 0
Germany Soccer Bundesliga Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Union Berlina jednostavno ne prestaju da osvajaju srca ljubitelja fudbala širom Evrope, pa su sada u 16. kolu Bundeslige na svom terenu bili bolji od Bajer Leverkuzena sa 1:0, što ih je ponovo lansiralo u zonu koja vodi u Ligu šampiona.

Tim iz Berlina je u poslednje četiri utakmice ubeležio čak tri pobede zaključno sa ovom koja ima prilično veliku težinu.

Leverkuzen je imao plan da novim trijumfom dođe na samo bod od vodećeg Bajerna i tako se zasigurno uključi aktivno u borbu za titulu, ali domaćin u ovom kolu nije imao to u glavi.

I pored toga što su imali manji posed, igrači Union Berlina su sa povremenim kontrama pretili Bajeru koji se osokolio i krenuo po pobedu, ali za to biva kažnjen dva minuta pre kraja utakmice.

Domaćin je do pobede u finišu susreta stigao nakon asistencije Lenca koji je našao Tekharta, a ovaj je savladao čuvara mreže Leverkuzena. Hit prvenstva ne staje da oduševljava, a tek ćemo videti da li će uspeti da naprave nešto veliko.

Za sada, Union Berlin je četvrti i bilo bi pretenciozno razmišljati o tome da može da se bori za titulu iako je sada na samo pet bodova od Bajern Minhena koji drži čelo tabele.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA