≫ 

Sadik je potpuni hit u Španiji! Nigerijac dao dva gola za poluvreme, sam uništio klub iz Primere

Bivši napadač Partizana igra u životnoj formi

  • 12
umar sadik Foto: printscreen/Sportklub

Fudbaleri španskog drugoligaša Almerije plasirali su se u osminu finala Kupa Kralja pošto su deklasirali člana Primere Alaves rezultatom 5:0 (3:0).

Dvostruki strelac za domaći tim, a ko bi drugi, bio je nezaustavljivi Umar Sadik, u 8. i 45. minutu, i tako nastavio nestvarnu golgetersku seriju koja je krenula od dolaska u španski klub iz Partizana.

Podsetimo, Sadik je nedavno u prvenstvenom meču protiv Ponferadine postigao het-trik za samo pola sata u prvom poluvremenu, a ova dva gola možda imaju i veću težinu jer je rival Alemrije klub iz elitnog ranga španskog fudbala.

Pogledajte jedan od dva gola Sadika, sjajno se snašao i pogodio mrežu petom, pošto mu je lopta i uz malo sreće ostala u posedu.

Sadik je u Segundi već dao devet golova, a kada se na to doda i nejgov učinak u Kupu, jasno je da je Almerija napravila pun pogodak kada ga je otkupila od crno-belih.

Kao što je poznato, Partizanu sleduju "masni" bonusi ukoliko Sadik nastavi samo da igra za klub, još veći ako nastavi da "rešeta" protivničke mreže, a "džek pot" čeka klub iz Humske, višemilionski iznos, ukoliko se Almerija plasira u Primeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ludi djole

    16. januar 2021 | 14:10

    Kakav jovic gledajte bre sta radi pravi napadac auuu. Skidam kapu. Ovaj u realu zavrsava na kraju sezone, jovke grejac klupe i dodavac vode

  • Djole

    16. januar 2021 | 14:00

    Ne izvestavajte o igri Sadika ako Boga znate,taman je onaj degen(ek) iz rupe zalecio ledja,sad ce i on i musavci ponovo dobiti napade...

  • Pepa prase

    16. januar 2021 | 13:48

    Jebiga nevalja stanojevicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA