Trećeligaš gazio do osmine finala Kupa, Viljareal prošao u 90. minutu, Račić i Valensija idu dalje

Nije ništa mirisalo na to da će Eibar biti zaustavljen u ovoj fazi takmičenja, pogotovo zbog toga što su od 16. minuta golom Muta imali prednost u gostima protiv Navalkarnera

  • 0
Navalkarnero Youtube/Printscreen

Fudbaleri trećerazrednog Navalkarnera, nakon Las Palmasa, izbacili su senzacionalno i Eibar iz španskog Kupa kralja pobedivši sa 3:1 za plasman u osmini finala.

Nije ništa mirisalo na to da će Eibar biti zaustavljen u ovoj fazi takmičenja, pogotovo zbog toga što su od 16. minuta golom Muta imali prednost u gostima protiv Navalkarnera.

Ipak, ekipa iz treće lige Španije dolazi do poravnanja sa bele tačke nakon pola sata igre, a onda i preokreće u 62. minutu preok Esnajdera. Trudio se Eibar da opravda ulogu favorita, ali strelac drugog gola ponovo se upisao deset minuta pre kraja i ozvaničio veliko iznenađenje.

Viljareal je protiv Tenerifea morao da ubaci svu tešku artiljeriju u drugom poluvremenu, pošto u prvom ništa nije davalo rezultata. Tek u 90. minutu došao je pobedonosni gol Nina (1:0).

Valensija i Uroš Račić, koji je odigrao čitav susret za "slepe miševe", lagano su izborili osminu finala pobedom protiv Alkorkona u gostima 2:0.

Betis nije imao problema da se nađe u među 16 najboljih u Kupu pošto su golovima Kanalesa i Rodrija u tri minuta uspeli da matiraju Hihon (0:2). Domaćin je imao igrača manje već od 21. minuta, tako da nije bilo mogućnosti za bilo kakav povratak.

Uloge favorita opravdali su Granada, koja je slavila protiv Malage 2:1 na gostovanju u Andaluziji, te Osasuna koja je u Barseloni bila bolja od Espanjola 2:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA