≫ 

Golmane, gde ti je živi zid? Lukav gol nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde za pobedu Famalikaa

Andrija Luković uveo svoj tim u sigurnu zonu posle trijumfa u Santa Klari

  • 1
Andrija Luković

Foto: Youtube / Printscreen

Nije se do sada Andrija Luković posebno isticao u dresu Famalikaa. Na sedam utakmica stigao je da dobije dva žuta kartona, ali je na jučerašnjem meču protiv Santa Klare izveo pravu magiju. Ruku na srce, mnogo toga kod gola će ići na dušu golmana domaćih koji nije adekvatno postavio živi zid, jer se valjda nije ni nadao da bi srpski fudbaler mogao da uputi direktan udarac ka golu.

Igrao se 83. minut utakmice, kada je Famalikao imao slobodan udarac sa leve strane iskosa sa nekih 25 metara. Loptu je tada preuzeo upravo Andrija Luković i svi u kaznenom prostoru su očekivali centaršut, pa čak i golman domaće ekipe.

Međutim, Luković je video kako on nije dovoljno dobro postavljen, a kako se ispred njega nalazio samo jedan fudbaler, on se odlučio da „zapuca“ direktno na gol. I pogodio je, a ispostaviće se da je taj pogodak doneo vredna tri boda njegovoj ekipi koja je tako izašla iz zone ispadanja.

 

Prethodno je Džonata Robert u 51. minutu doveo goste u prednost, da bi Diogo Keiroš u 70. minutu autogolom poništio prednost svoje ekipe. Na svu sreću, Famalikao je u svojim redovima imao raspoloženog Lukovića.

Njegova ekipa je sada 12. na tabeli sa 14 osvojenih bodova, samo jedan manje od Santa Klare koja se nalazi jednu poziciju ispred. Prvi ispod crte je trenutno Belenenseš sa 12 osvojenih bodova.

Inter je savladao Juventus i došao na prvo mesto u Seriji A, pa Milan večeras (20.45) na gostovanju Kalljariju želi da se ponovo odvoji od najvećeg rivala. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kaljari – Milan.

Video: Jokić sjajno veče začinio zakucavanjem iz kontre: Denver ipak tesno izgubio protiv Jute

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA