≫ 

Zvezda krenula u Tursku s Kataijem, ali je biser kluba ostao u Beogradu

Neizvesno je šta će biti sa Andrijom Radulovićem, kome se ne dopada ideja da ide na pozajmicu u Grafičar

  • 9
FK Crvena zvezda Foto: Crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde krenuli su na drugi deo priprema. Oni će u Turskoj biti do 1. februara, gde će odigrati četiri prijateljske utakmice. Trener Dejan Stanković na put za Antaliju poveo je 29 fudbalera, među kojima je i Aleksandar Katai, ali ne i Andrija Radulović, koji je ostao u Beogradu.

Pominjao je več trener Dejan Stanković da će računati na Kataija za drugi deo priprema, dok se takođe pominjala i mogućnost da Radulović ode na "kaljenje" u Grafičar.

Međutim, samom fudbaleru se ta ideja nije previše dopala, posebno jer za njega postoji i interesovanje iz inostranstva, kao i još nekoliko klubova u Superligi.

Ostaje da se vidi šta će biti sa jednim od najvećih talenata Zvezde u nastavku sezone i da li su klub i igrač na kraju postigli sporazum.

Ovo je spisak od 29 igrača koji su krenuli put Antalije:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Marko Ćopić

Odbrana: Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić

Vezni red: Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Ričard Odada, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Aksel Bakajoko, Željko Gavrić, Srđan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Aleksandar Katai, Slavoljub Srnić,

Napad: Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

Video: Navijači Zvezde došli ispred hotela i pevali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    20. januar 2021 | 11:06

    Kad kazem fk Crvena Zvezda mislim na one koji su stvorili Crvenu Zvezdu i koji su uzeli najvise nacionalnih i internacionalnih tofeja a to je u prvom redu FK Crvena Zvezda 1970-1992. Od 1992 i raspada SFRJ sce Zvezdine Zvezde FK Crvena Zvezda su mahom otisle u inostranstvo i od tada do danas i jos uvek FK Crvena Zvezda se nije oporovila. Tu doprinosi nekvalitetna prva liga koja ni izbliza nemoze se porediti sa nekadasnjom SFRJ ligom i jakim fudbalskim klubovima bivse SFRJ. Tada je FK Crvena Zvezda punila Marakanu a kasa puna pa je ponekad dovodila kvalitetne fudbalere iz drgugih regiona SFRJ ali je mahom FK Crvena Zvezda imala svoju omladinsku fudbalsku skolu gde je bio rasadnik novije generacije FK Crvene Zvezde. A danas nista, vidim neke strance u FK Crvenoj Zvezdi koji nebi ni cipele cistili jednoj legendi golmanu Olji Petrovicu,Diki Stojanovicu, Vladislavu Bogicevicu,Draganu Dzajicu,Vladimiru Petrovicu Pizonu,Milos Sestic,Dule Savicu,Prosineckom,Sinisi Mihailovicu,Darku Pancevu,Belodedicu,Sabanadzovicu,Dusku Radinovicu i da ne nabrajam sve Zvezdine Zvezden 1970-1992 su bile najbolje i neponovljive. DANAS JE TUGA OD FK CRVENA ZVEZDA ZAJEDNO SA TRENEROM STANKOVICEM A RANIJE MILOJEVICEM.

  • Šuki

    20. januar 2021 | 11:04

    Biser ostao sa 18g a vodimo Tošića sa 36 podmlađuje i tim

  • МАРАКАНА РОЂАЦИ

    20. januar 2021 | 11:03

    Шта?? Остао Гобељић...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA