≫ 

"Bomba" iz Italije: Zvezda završila transfer napadača za 1,5 miliona evra!

Poznati novinari koji su specijalisti za transfere, donose ekskluzivne informacije o transferu Filipa Falka iz Lećea na Marakanu

  • 37
Filipo Falko

Filipo Falko; Foto: Profimedia

Crvena zvezda je na pragu dovođenja novog napadača! Izbor je na kraju pao na Filipa Falka iz Lećea, a nekoliko uticajnih novinara sa "Čizme" koji su specijalisti za transfere, objavili su informaciju da je posao gotov, ili da je blizu završetka.

Transfer guru Đanluka di Marcio objavio je da je Leće odbio prvu ponudu Zvezde od milion evra za Falka i da klub traži 500.000 evra više, što je navodno i Zvezda spremna da izdvoji.

S druge strane, Alfredo Pedula, specijalista za dešavanja u Seriji B, objavio je ekskluzivno da je posao završen i da je Zvezda pristala da plati 1.5 miliona evra u dve rate.

Prema njegovim informacijama, preostaje da se igrač dogovori sa Crvenom zvezdom, kako bi posao bio zaključen, ali se ne očekuje problem kada je to u pitanju i očekuje se da to bude završeno u toku današnjeg dana.

Podsetimo, dugo je kao opcija u Zvezdi na poziciji napadača figurirao i Simone Edera, koji se dugo premišljao o odlasku iz Italije i bliže su mu bile opcije da ostane u svojoj zemlji. Na kraju, crveno-beli očigledno više nisu želeli da čekaju i hteli su da u timu za veći deo priprema u Turskoj imaju i novog napadača, s kojim će pokušati da iznenade Milan 17. februara u šesnaestini finala Lige Evrope.

Video: Stanković o igračima, odlascima i dolascima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA