„Trenutno ne mogu da nas zamislim u borbi za titulu“: Klop deprimiran posle poraza od Barnlija

Nemački strateg se sukobio sa Šonom Dajšem na poluvremenu utakmice

  • 0
Jurgen Klopp, Jirgen Klop Foto: Tanjug/AP

Jučerašnji meč između Liverpula i Barnlija nije protekao najbolje po klub čiji fudbaleri igraju u crvenim dresovima. Videlo se to i po reakciji Jirgena Klopa, koji je na pauzi utakmice uspeo ozbiljno da se „pokači“ sa strategom Barnlija, Šonom Dajšem.

Sve je kulminiralo zbog toga što je VAR odbio da da crveni karton Ešliju Barnsu zbog nesportskog ponašanja kada je nakon sudijskog zvižduka oborio Fabinja na zemlju, a ispostaviće se da je baš on doneo pobedu gostujućem timu sa bele tačke u sam smiraj meča. Mnogi igrači su se nakon toga umešali u kavgu, a rezultat je bio žuti karton za fudbalera Liverpula. Jirgen Klop je posle utakmice pozvan da prokomentariše incident, ali nije bio isuviše rečit.

- Ako on ne priča o tome, neću ni ja. Ali nisam ništa započeo – rekao je nemački trener.

On je na poluvremenu pojurio ka Dajšu, koji se potom okrenuo i imao šta da mu kaže, ali su se dva stratega udaljila i nije došlo do fizičkog kontakta. Klop kaže da je zbog ovog poraza čak i prestao da razmišlja o tituli ove sezone.

- Ovo je ogroman udarac u lice, moja je odgovornost naravno, to je lako objasniti. Imali smo loptu, nismo stvarali šanse i to je ostavilo meč otvorenim. A onda su dobili penal, Alison mi je rekao da ga nije pipuno, ali nisam video snimak – kaže Klop.

Bio je to prvi poraz Liverpula na Enfildu posle gotovo četiri godine. A ovo nije prvi put da su se Dajš i Klop sukobili, pošto se to desilo 2018. godine, kada su Redsi slavili sa 3:1, a trener Barnlija nešto rekao u lice Klopu, koji je bio prilično zbunjen.

Zaključio je Klop da ne može da zamisli svoj tim u borbi za titulu.

- Trenutno ne možemo sebe da svrstamo u tu borbu – rekao je nemački trener.

Liverpul naredni meč u Premijer ligi igra protiv Totenhema, a pre toga ga za vikend očekuje susret sa Mančester junajtedom u FA kupu.

Video: Stanojević posle poraza od Rubina: Ne možemo da primamo golove kao deca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA