≫ 

Ruski tabadžija, bivši robijaš, stiže kod Vlahovića i Milenkovića da sačuva Violu u Seriji A

Aleksandar Kokorin prelazi u tabor Fiorentine kojoj je očajnički potreban izlazak iz krize

  • 0
Aleksandar Kokorin

Foto: Profimedia

Rsuki mediji bukvalno bruje danas o transferu Aleksandra Kokorina (29) iz moskovskog Spartaka u Fiorentinu, javljaju da je posao gotov, te da je ostalo samo da problematični ofanzivac prođe lekarske preglede u Firenci.

Dva kluba su već postigla sporazum o transferu fudbalera, Rusi će dobiti 6 miliona evra na ime obeštećenja, a Kokorin će u italijanskom klubu igrati za platu od blizu dva miliona evra.

Tako će naši reprezentativci Nikola Milenković i Dušan Vlahović dobiti dobar dodatak u liku opasnog Rusa u borbi za očuvanje statusa u Seriji A. Kokorin bi trebalo da bude od velike pomoći upravo Vlahoviću, delovaće sa krila, što će i našem napadaču omogućiti još više šansi i potencijalno još više golova.

Prandelijev tim je trenutno 14. na tabeli, nije mnogo daleko od najugorženijih timova, tek pet bodova, pritom kuburi dosta sa efikasnošću, što će se, nadaju se u klubu, preokrenuti sa dolaskom Kokorina.

Mnogima je poznata već burna prošlost ovog fudbalera i njegovi zatvorski dani pošto je osuđen u Rusiji zbog prebijanja jednog vladinog zvaničnika, zajedno sa saigračem iz reprezentacije Pavelom Mamaeovim 2018. godine.

Ležao je u zatvoru od oktobra te godine, do aprila naredne, a potom je, nakon izrečene kazne, produžio boravak iza rešetaka do septembra 2019. godine. Po izlasku iz zatvora vratio se u svoj Zenit, a potom je prešao u Spartak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA