≫ 

Inter i Real u klinču zbog duga za Hakimija, Madriđani nisu dobili ni evro od prodaje Marokanca

Španski velikan postavio ultimatum Italijanima: ili pare ili vraćajte igrača

  • 0
ašraf hakimi Foto: Tanjug/Ap

Real Madrid još čeka na prvu ratu od Intera od prodaje Marokanca Ašrafa Hakimija italijanskom klubu letos za 40 miliona evra. Dva kluba dogovorila su da isplata bude u četiri jednake rate, prva je trebalo da bude u decembru, međutim italijanski klub je uspeo da dogovori odlaganje isplate za mart.

Ipak, u međuvremenu su i do Reala stigle informacije da milanski velikan prolazi kroz određene finansijske turbulencije, navodno je na pomolu i prodaja kluba, te je to zabrinulo ljude u Realu koji sada od Intera ultimativno zahtevaju isplatu prve rate - i pre marta.

Italijanski list "Corriere dello Sport" tvrdi da Madriđani od Intera traže dodatne garancije za martovsku isplatu, čak idu dotle da osporavaju pomenuti sporazum o odlaganju isplate spornom papirologijom, pozivaju se na neku nedostajuću dokumentaciju.

Navodno, postoji i opcija u dogovoru dve strane da se Hakimi vrati u Real kao zalog sve dok Inter ne ispuni svoje obaveze.

Šta će od svega biti, da li će Inter uspeti da pronađe novac i isplati Realu teško je reći, ali svakako da ne želi da izgubi igrača koji je na 24 utakmice postigao šest golova i upisao pet asistencija. Upravo zbog takvog učinka navijači Reala smatraju da Markonac nije trebalo da bude prodat i da bi bio jak adut u rukama Zinedina Zidana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA