„Uvek ćemo ga toplo dočekati“: Abramovič se oprostio od Lamparda, rekao da mu je teško pao rastanak

Vlasnik Čelsija ističe da je ipak morao da preseče zbog loših rezultata

  • 3
Roman Abramovič Abramovich Roman Abramovič / Foto: Anton Novoderezhkin / TASS / Profimedia

Možda se to dalo „namirisati“ nakon loših rezultata Čelsija, tek Frank Lampard morao je da napusti klupu Plavaca. Na njegovo mesto će sasvim izvesno doći Tomas Tuhel, kojem se sprema ugovor do 2022. godine.

Vlasnik Čelsija, Roman Abramovič izjavio je da je odluka da se prekine saradnja sa Lampardom bila veoma teška, ali da je u ovom trenutku jednostavno bila i neophodna po klub sa Stamford Bridža.

- Ovo je bila vrlo teška odluka za klub zbog toga što imam sjajan lični odnos sa Frankom i izuzetno ga poštujem. On je čovek od velikog integriteta i ima najvišu radnu etiku. Međutim, u trenutnim okolnostima verujemo da je najbolje da promenimo menadžera – rekao je Abramovič.

On se u ime kluba zahvalio za sve što je Lampard do sada postigao u Čelsiju, istakavši da su mu vrata kluba uvek otvorena.

- U ime svih u klubu, Odbora i moje lično ime, želeo bih da se zahvalim Franku na njegovom radu kao glavnom treneru i poželim mu svaki uspeh u budućnosti. On je važna ikona ovog velikog kluba i njegov status ostaje nepromenjen. Uvek ćemo ga toplo dočekati na Stamford Bridžu – istakao je Abramovič.

Inače, Lampard je preuzeo Čelsi u leto 2019. godine, a otkaz je dobio nakon što su Plavci loše započeli trenutnu sezonu i nalaze se na devetom mestu u Premijer ligi nakon 19. kola. Trenutno se nalaze pet poena iza mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Video: Trening Partizana po strahovitom pljusku u Antaliji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    25. januar 2021 | 14:48

    Kamo mu vrata kluba uvek otvorena kad ga sad najuri, zbog losih rezultata kad razmislis sigurno nece da ga vracas i ubuduce....

  • pero

    25. januar 2021 | 14:34

    Abramovicu Putin te poslao u Englesku sa parama da kupujes Chelsi i ostalo .Sto nisi kupovao ruske timive

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA