„Vreme na terenu ne može da se pokloni“: Murinjo ponovo o Bejlu, nije zadovoljan njegovim zalaganjem

Trener Totenhema nagovestio da bi Velšanin mogao da ode iz kluba

  • 1
Gareth Bale, Geret Bejl Foto: Tanjug/AP

Sve se glasnije govori o odlasku Gereta Bejla iz Totenhema. U španskoj prestonici gotovo da odbijaju da čuju loše vesti, zbog kojih bi mogli da upadnu u velike finansijske probleme, jer je plata Velšanina zaista ogromna. AReal nema toliko novca, odnosno ne želi da ga da.

Međutim, deluje da je povratak neminovnost, jer trener Spursa, Žoze Murinjo ističe da ne može tek tako da pokloni minutažu Bejlu, pritom poentirajući da se ne zalaže dovoljno na treninzima.

- Vreme na terenu ne može biti poklonjeno, mora se zaslužiti. Svi znamo kakve je probleme Bejl imao protekle dve sezone. Najvažnije je da ste dobri na treninzima i da budete konstantni. On trenira kao i svi ostali, dobrim intenzitetom, pa ćemo videti kako će reagovati. Važno je i samopouzdanje, i ukoliko oseća da ga ima, onda će tek zaigrati – ističe Murinjo.

Inače, Bejl se nakon sedam godina u Real Madridu vratio u Totenhem na jednogodišnju pozajmicu. Očekivalo se da se vrati onaj „stari“ Velšanin, ali od toga nije bilo ništa, već smo nastavili da gledamo gotovo identičnu priču viđenu u Madridu. Samo jednom je bio u postavi u Premijer ligi, dok je većinu minutaže sakupio igrajući Ligu Evrope.

Preostaje da se vidi da li će ga Sparsi već tokom narednog leta poslati natrag odakle je i došao, te time staviti tačku na priče koje se već duže vreme motaju po engleskim medijima.

Video: Trening Partizana po strahovitom pljusku u Antaliji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    25. januar 2021 | 15:23

    Ko kaze da ne moze??? Pa mi Causicu poklonili godinu i po dana na terenu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA