≫ 

Stanojević obara ritam rada u Turskoj: Danas samo teretana, sutra samo fudbal

Sve kako bi crno-beli bili sveži za mečeve sa Ruhom i Sileksom

  • 1

Utakmica Partizana sa Desnom (1:0) bila je na neki način finalni test posle izuzetno napornog rada ekipe u proteklom delu priprema i, pored uigravanja i sticanja snage, imala je i cilj da se niko od igrača ne povredi.

Već od danas crno-beli značajno obaraju ritam treninga, kako bi dobili na svežini.

Naravno, to ne znači da će fudbalerima biti lako, jer su ovoga jutra bili u "režimu" profesora Marka Stojanovića, radeći različite vežbe u teretani (u dve grupe, po stanicama), ali izlaska na teren neće biti, jer je tim dobio slobodno posle podne.

Za sutra je takođe planiran samo jedan trening, ali na terenu, da bi tim u četvrtak bio spreman za poslednje dve provere, koje se igraju protiv Ruha u 09.00 časova (po srpskom vremenu), odnosno od 15.00 časova sa makedonskim Sileksom.

Malo-pomalo, Mančester Siti se „uvukao“ u vrh Premijer lige, i sada je glavni kandidat za titulu, zbog očajnih rezultata Liverpula. Građani večeras (21.15) gostuju VBA, i veliki su favoriti – dvojka je 1,26, a kombinazzija 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA – Mančester Siti.

Video: Gol za Partizan! Bajbek matirao golmana Desne za vođstvo Beograđana udarcem sa 12-13 metara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA