Konte „popio“ dve utakmice suspenzije, ali će ipak voditi Inter u Derbiju dela Madonina

Uz to, Italijan mora da uplati 20.000 evra na račun Saveza

  • 0
Antonio Conte, Antonio Konte Foto: Tanjug/AP

Pokazao je Antonio Konte protiv Udinezea svoj „dugačak jezik“, a zvaničnici iz lige to nisu hteli da mu oproste. Italijan je tada dobio direktan crveni karton zbog kojeg je preostalih nekoliko minuta utakmice morao da posmatra sa tribina, a zbog svega toga dobio je i naknadnu „debelu“ kaznu.

Naime, on neće voditi Inter na naredne dve utakmice i moraće da uplati 20.000 evra zbog nesportskog ponašanja. Odluka je opravdana time što je italijanski stručnjak udaljen sa terena u prvom minutu nadoknade zbog uvredljivog protesta ka glavnom sudiji Fabiju Marseki. No, da se Konte tu zaustavio možda bi sve bilo i kako treba, ali je ovaj nastavio da vređa arbitre i po završetku meča, pa je logično odakle ovolika kazna.

Međutim, ono što treba istaći jeste da će Konte predvoditi svoj tim večeras u velikom Derbiju dela Madonina u okviru Kupa Italije. Čelnici su tu „progledali“ kroz prste, jer je kazna stigla na dan meča, ali ga to neće amnestirati na duelima sa Beneventom i Fjorentinom.

Pobednik duela između Intera i Milana igraće u polufinalu protiv boljeg iz okršaja Juventus – Spal.

Video: Sudar srpskih titana: Jokić prodao Bobiju dobru fintu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA