Mesi počeo da uči francuski jezik, da li to i definitivno znači da ide put Pariza?

PSŽ se sve više dovodi u vezu sa sjajnim Argentincem

  • 1
FK Barselona - FK Juventus Foto: AP/Tanjug

Iako je Leo Mesi zvanično objavio u intervjuu od pre nekoliko dana da neće odlučivati o svojoj daljoj sudbini sve do kraja tekuće sezone, iz Francuske kao stižu neka druga „talasanja“. Naime, u zemlji Galskih petlova kao da žele da vide Argentinca u dresu PSŽ-a što pre nakon što mu istekne tekući ugovor sa Barselonom.

Pre nedelju dana sportski direktor PSŽ-a naveo je da će igrači poput Lea Mesija uvek biti na listi želja ovog kluba. A glasine o prelasku jednog od najboljih fudbalera sveta postaju sve glasnije, naročito nakon što je Leandro Paredes izjavio da Parižani prate Mesija u stopu. U izjavi za Korijere delo Sport, Mesijev saigrač iz reprezentacije je izjavio da je odluka o tome da li će on doći u Francusku isključivo na njemu.

I sada, na svu ovu zbrku, novinar Kanala+, jednog od najboljih izvora sportskih infromacija u Francuskoj, Žefri Garetije, izjavio je da Mesi i čitava njegova porodica uče francuski i idu na časove.

- Zašto uči Francuski, ako će da potpiše za Mančester siti? Nema smisla. Ova informacija, koju mogu da potvrdim je od veoma pouzdanog izvora – rekao je Garetije.

A Mesi će moći uskoro da se vrati na teren nakon dva meča suspenzije zbog crvenog kartona protiv Atletik Bilbaa, inače njegovog prvog u dresu Barselone. Samim tim, Argentinac će moći da nastupi na predstojećem susretu sa Rajo Valjekanom.

Na konferenciji pred utakmicu, Ronald Kuman je potvrdio da Mesi više nema nikakvih problema da nastupi i da će im biti potrebna njegova najbolja „verzija“ kako bi osvojili trofej ove sezone.

Video: Sudar srpskih titana: Jokić prodao Bobiju dobru fintu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA