Ibra se oglasio zbog optužbi za rasizam u sukobu s Lukakuom: U Zlatanovom svetu ta reč ne postoji!

Ne smiruju se strasti posle žestokog okršaja dve zvezde milanskih timova

  • 5
Zlatan Ibrahimović, Romelu Lukaku, FK Inter, FK MIlan Foto: AP/Tanjug

Italija i dalje bruji o sukobu Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua, koji su imali žestok okršaj u četvrtfinalu Kupa Italije između Intera i Milana.

Lukaku i Ibrahimović su se pokačili pred kraj poluvremena, kada je Ibrahimović glavom udario u glavu, a nakon toga usledile su salve uvreda na obe strane i samo je zbog pribranosti drugih igrača sprečen žestok fizički obračun.

Ibrahimović i Lukaku su se prostački vređali na engleskom, pa je čitava planeta mogla da čuje šta su jedan drugom izgovorili.

Među psovkama i uvredama, bilo je i reči koje su mnogi iskoristili da Ibrahimovića optuže za rasizam.

On je Lukaku rekao "Magarče, nazovi mamu i radite ona vaša vudu sr*nja", nakon što ga je Belgijanac pozvao van terena da se razračunaju.

Dan kasnije, Ibrahimović je demativao da je to imalo bilo kakve veze sa rasizmom i ističe da za njega ta reč ne postoji.

- U Zlatanovom svetu nema mesta za rasizam. Svi smo ista rasa, svi smo jednaki. Samo su neki igrači bolji od drugih - napisao je Ibrahimović i podelio stari snimak gde se igraju deca bele i tamne boje kože, koji je i on sam objavio na leto 2020. godine.

Inače, Inter je na kraju pobedio, iako je Milan poveo golom Ibrahimovića u 31. minutu. Upravo je Ibrahimović u 58. minutu isključen zbog drugog žutog kartona, koji je dobio posle starta nad Kolarovim. Lukaku je u 71. minutu poravnao rezultat, a Eriksen u 97. minutu doneo veliko slavlje Interu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ibra kralj

    27. januar 2021 | 16:40

    A čulo se isto šta je ovaj njemu rekao za ženu i majki čudi me da mu Ibrahimović nije kičmu prolomio . Znači on može da vređa a kada se to uzvrati na neki drugi način onda je rasizam

  • Dreka

    27. januar 2021 | 17:34

    Postaje bezobrazno sta se radi Sad su crnci zasticeni kao beli medvedi Dok belcima moze svasta da se kaze i to onda nije rasizam. Strasno znaci .....

  • Cava

    27. januar 2021 | 16:49

    Budi veliki,bio i jos si klasa fudbaler,staceti taj lukaku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA