• 2

Partizanovi klinci na dopunskoj nastavi: Telegraf uhvatio crno-bele poletarce kako "upijaju" gradivo

, Telegraf

Stručni štab se svakodnevno posebno bavi petoricom momaka iz škole usmeravajući ih na pravi način

  • 2

Na terenu stiču iskustvo uz starije saigrače i savete trenera Aleksandra Stanojevića, a van terena mladi fudbaleri Partizana svakodnevno imaju pravu malu školu fudbala zahvaljujući kompletnom stručnom štabu crno-belih, koji se posebno bavi njima.
Tako su pre nekoliko dana "poletarci" Aleksa Purić, Vanja Vlahović, Marko Milovanović, Samed Baždar i Mihajlo Petković imali "dodatnu obuku" na terenu, dok je ostatak tima odmarao, a mimo praktične "nastave" na terenu, imaju svakodnevno i teorijsku.

Partizanovi klinci

Foto: telegraf.rs

Preciznije, pomoćnici Aleksandra Stanojevića pripremaju video materijale sa treninga (svaki trening se snima kamerom) i potom, zajedno sa šefom struke, svakom od pomenutih mladih momaka ukazuju na greške, na dobre stvari, objašnjavaju i usmeravaju ih tako da se što lakše adaptiraju na ekipu, rad i sve ono što zahteva profesionalni fudbal na najvišem nivou.

Telegraf je uspeo da fotografiše jednu od "dopunskih nastava", koja je potrajala dobra dva sata, a gde su se svi pomenuti mladi igrači smenjivali u "školskim klupama". Talenat svakako imaju, a i dodatno znanje će im koristiti, I njima i ekipi i Partizanu u bliskoj budućnosti.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Detelinarac

    Uprava NAPOLJE!!

  • baba smilja iz darosave

    dopunska nastava je za lose djake

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima