"Imponuje mi što nismo primili gol": Degenek zadovoljan odrađenim poslom na pripremama u Antaliji

Zvezdi je preostalo da odigra još samo duel sa Šahtjorom iz Donjecka

  • 5
Miloš Degenek Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju pripreme u Antaliji i polako se spremaju za povratak u Beograd, gde ih već narednog vikenda očekuje nastavak Linglong Superlige Srbije. Međutim, pre nego što polete ka srpskoj prestonici, preostalo je da odigraju proveru protiv Šahtjora iz Donjecka.

U razgovoru za klupski sajt, Miloš Degenek istakao je da je veoma zadovoljan pripremama i radom njegove ekipe u Turskoj. Tvrdi da su se svi maksimalno zalagali, te da ih je konkurencija između njih samih terala da pokažu svoj maksimum.

- Za sada sve protiče u najboljem redu. Odradili smo oba dela priprema na pravi način, imamo još nekoliko dana, generalnu probu i verujem da smo spremni za nastavak sezone. Najvažnije je da smo svi zdravi, da radimo dobro i da moramo konstantno da napredujemo kako bi pokazali da imamo mesto u ekipi. Niko nije siguran starter, svi smo na sjajnom nivou i borimo se za mesto u timu. Ponavljam, zdrava konkurencija nas tera da napredujemo – rekao je fudbaler Crvene zvezde.

On je dodao da je veoma srećan što njegova ekipa još nije primila nijedan gol, što znači da defanziva funkcioniše na pravi način.

- Kao odbrambenom igraču mi imponuje što nismo primili gol. Uvek gledamo da sačuvamo našu mrežu u potpunosti, ali naravno i da pobedimo. Sve tri utakmice smo dobro odradili, bili stabilni, pravili šanse i nismo popuštali. Ne pristupamo mečevima kao da su prijateljski, već gledamo svaku utakmicu takmičarski. Idemo u dobrom pravcu da budemo još bolji nego jesenas i da svi zajedno, ponovo, kreiramo lepe priče i ostvarujemo visoke ciljeve – zaključio je Degenek.

Podsetimo, Superliga Srbije već je objavila raspored za prvo prolećno kolo, pa Zvezda već zna da je u nedelju, 7. marta očekuje gostovanje u Novom Pazaru, koji se trenutno bori za opstanak u prvom rangu. Crveno-beli su danas saznali i protivnika u četvrtfinalu Kupa Srbije, gde će zaigrati protiv IMT-a sa Novog Beograda.

Video: Žreb za Kup: Partizan čeka Voždovac, Zvezda - IMT

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    29. januar 2021 | 15:22

    Bato.moj pa od ovix nebi ni moja ekipa primila gol sto igram opstinsku ligu..

  • Coc

    29. januar 2021 | 17:29

    Samo dok ne dodjete u Novi Pazar 7 02 2021

  • miro

    29. januar 2021 | 16:51

    Sta se sekirad ni tudjmanovci ne primise gol.Ha Ha Ha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA