≫ 

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije napustio Advokata: Probaće da spasi holandskog prvoligaša

Novi izazov u trenerskoj karijeri za Željka Petrovića

  • 0
Željko Petrović

Foto: MN press

Nekadašnji jugoslovenski fudbalski reprezentativac Željko Petrović (55) novi je trener holandskog Viljema II iz Tilburga, saopšteno je na sajtu kluba.

Petrović stiže iz Fejenorda, gde je bio asistent Dika Advokata, a u novom klubu čeka ga težak zadatak da izbori opstanak.

Viljem je pretposljednji na tabeli holandskog šampionata sa samo 10 bodova, a Petrović ima značajnu reputaciju u Holandiji, pošto je kao igrač nastupao za Den Boš, RKC Valvajk i PSV Ajndhoven.

U trenerskoj karijeri vodio je portugalsku Boavistu, holandske RKC i Den Hag, japansku Uravu, bugarski Botev, hrvatski Inter iz Zaprešića.

Kao asistent sarađivao je sa velikim imenima Gusom Hidinkom (Anži), Dikom Jolom (HSV), Avramom Grantom (Vest Hem), Dikom Advokatom (Sanderlend, Fejenord, reprezentacija Srbije).

Arsenal se diže, Mančester Junajted je u padu, i to podiže tenziju pred večerašnji (18.30) derbi na Emirejtsu. I jednima i drugima ovaj meč je izuzetno važan, a a kvota na keca je 2,70, dvojka je 2,65, iks 3,25, dok je kvota na 3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Mančester Junajted.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA