"Gazda, daj neki evro": Najsiromašniji Rumuni opsedaju predsednika FCSB posle prodaje igrača u Parmu

Nije lako Điđiju Bekaliju ovih dana...

  • 6
Gigi Becali, Điđi Bekali Foto: Profimedia/AFP

Rumunski velikan FCSB prodao je pre nekoliko dana jednog od najboljih fudbalera i reprezentativca Denisa Mana italijanskoj Parmi za 13 miliona evra.

Vest kao vest ne bi bila neobična da u komšiluku nije izazvala ozbiljne socijalne probleme.

Naime, nakon što su čuli za milionski transfer rumunskog fudbalera u Italiju, preko 30 najsiromašnijih građana Bukurešta okupilo se ispred radnog prostora gazde FCSB-a Điđija Bekalija kako bi ga zamolili za pomoć.

Ne zna se da li im je kontroverzni predsednik kluba izašao u susret i dao deo novca od obeštećenja, ali svakako neobična slika koja se ne viđa svakoga dana u fudbalskom svetu.

Juventus polako hvata ritam, a nije malo onih koji smatraju da će na kraju opet uzeti titulu, bez obzira na trenutni bodovni zaostatak. Večeras (18.00) Stara dama gostuje Sampdoriji, a kvota na dvojku je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sampdorija – Juventus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • МахЗ

    30. januar 2021 | 10:29

    Таква ћемо и ми Европа једном бити , ај’ ти...!

  • Crazy North

    30. januar 2021 | 15:55

    To je ta Evropska Unija, to je taj standard...

  • Oppo

    30. januar 2021 | 13:27

    Pod jedan FCSB nije velikan nego novo formirani klub, Steaua je velikan...slicno situacija kao KKCZ i FMPCZ s tim sto KKCZ nikada nije bila velika ali to je to otprilike, preregistrujes klub na drugu adresu i obrises dugove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA