≫ 

Suze Dmitrovića protiv svog budućeg kluba: Srpski golman pao u očaj zbog moguće teže povrede

Golman Eibara primio dva gola, pa izašao u 61. minutu zbog povrede levog kolena

  • 0
Marko Dmitrović, Eibar - Sevilja Foto: Printscreen/Sport klub HD

Fudbaleri Sevilje opravdali su ulogu favorita protiv Eibara na "Ipurui" u Baskiji, savladali su domaći sastav rezultatom 2:0 i nastavili juriš ka samom vrhu tabele, doduše i dalje su daleko od Atletiko Madrida, uz meč više od največih konkurenata.

Strelci za goste bili su Okampos iz penala u 28. minutu, i bivši igrač Eibara Žoan Žordan u 55, kada je savladao svog nekadašnjeg saigrača Marka Dmitrovića - definitivno tragičara utakmice.

Srpski golman je nedugo posle gola, tačnije u 61. minutu, morao na klupu zbog povrede levog kolena, deluje da situacija nije naivna, što pokazuje i Markova reakcija po odlasku na klupu kada je zaplakao.

Marko Dmitrović, Eibar - Sevilja Foto: Printscreen/Sport klub HD

Odmah mu je klupski lekar pružio svu neophodnu pomoć, bandažirao i previo bolno koleno, što je očito teško palo Dmitru koji ove sezone brani u sjajnoj formi. Zanimljivo je i to što je ovaj peh imao upravo protiv svog budućeg kluba, navono je već poptisao predugovor sa Seviljom, za koju će braniti od leta.

Podsetimo da je Dmitrović uz nekoliko bravura ove sezone među stativama, stigao i da se upiše u strelce, i to protiv Atletiko Madrida nedavno, kada je sa "bele tačke" savladao najboljeg golmana lige Jana Oblaka.

Nadamo se da Marko nije teže povređen, sigurno je da ga čeka određena pauza, a pregledi koje će obaviti u toku dana pokazaće i koliko je povreda ozbiljna.

Marko Dmitrović, Eibar - Sevilja Foto: Printscreen/Sport klub HD

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA