≫ 

Ožegović tri puta u metu - lansirao Adanu ka petardi, Eskisehir gledao šou bivšeg napadača Partizana

Među silnim defanzivnim zamenama ga nije bilo, tako da je u 75. minutu imao priliku da sa bele tačke postigao i svoj treći pogodak

  • 4
ognjen ožegović Foto: youtube/TFF 1 Lig

Srpski napadač Ognjen Ožegović odigrao je jednu od najboljih partija u dresu Adanaspora pošto je svoj tim u 19. kolu turskog šampionata sa čak tri gola pogurao do pobede nad Eskisehirom od 5:2.

Keles je u 21. minutu otvorio goleadu domaćina, a onda je prvi put na scenu stupio Ožegović koji je šest minuta nakon toga duplirao prednost.

Do poluvremena je već bilo 3:0, a Ožegović je četiri minuta nakon starta drugog dela igre ponovo zatresao mrežu.

Među silnim defanzivnim zamenama ga nije bilo, tako da je u 75. minutu imao priliku da sa bele tačke postigao i svoj treći pogodak.

Između svega toga, Šolaja je dao prvi gol za Eshisehir, a drugi je stigao tek u trećem minutu nadoknade, tako da je Adana mogla da počne da slavi Ožegovića.

Srpski napadač je u Adanu stigao prošle godine nakon što je raskinuo saradnju sa Darmštadom, a do sada je u devet utakmica već postigao pet golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA